Small Group Training

Maandag 9.00 tot 10.00

Vrijdag 9.00 tot 10.00

Seniorensport

Maandag 10.00 tot 11.00

Vrijdag 10.00 tot 11.00

Bij Gezond Medemblik geloven we in de kracht van samen trainen

Gezond Medemblik is een praktijk waarin je diverse zorgdisciplines onder één dak vindt, namelijk: Acupunctuur, Diëtetiek, Ergotherapie, (Kinder-) Fysiotherapie, Logopedie, Personal Training en Psychologie.

Alle therapeuten binnen Gezond Medemblik hebben één gezamenlijk doel: De beste en
meest passende zorg leveren aan jou als
cliënt.

Binnen de multidisciplinaire praktijk Gezond Medemblik is voor jou altijd de juiste zorg dichtbij!

Kijk hier met wie wij allemaal samenwerken aan jouw gezondheid:

Waarom kiezen voor onze Small Group Trainingen?

  1. Individuele Aandacht: Onze ervaren en gecertificeerde trainers houden de groepen bewust klein, de naam zegt het al; Small Group Training, zodat er tijd is om op elke deelnemer in te gaan. Of je nu werkt aan revalidatie, conditie of een specifiek doel hebt, iedereen kan aansluiten.
  2. Motiverende Groep: Trainen met gelijkgestemden kan je motivatie een boost geven. Samen werken we aan onze conditie en vieren we onze prestaties, wat zorgt voor een positieve en stimulerende omgeving.
  3. Variatie in Workouts: Onze Small Group Trainingen bied elke maand andere workouts, gericht op Buik, Billen, Benen, Rug en meer. Deze variatie houdt niet alleen de trainingen duidelijk en boeiend, maar daagt je lichaam ook constant uit.
  4. Deskundige Begeleiding: Onze ervaren trainers zijn bekend met de unieke behoeften en overwegingen van senioren als het gaat om beweging en fitness. Ze zijn er om je te begeleiden, aan te moedigen en aan te passen waar nodig.

Ontdek onze Small Group Trainingen bij Gezond Medemblik

Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverlies, of gewoon wilt werken aan je algehele gezondheid, onze Small Group Trainingen zijn de ideale keuze. Doe mee met onze groepen van gemotiveerde individuen en ontdek hoe leuk en effectief groepstraining kan zijn.

Neem vandaag nog contact op met Gezond Medemblik om meer te weten te komen over onze small group trainingen, lidmaatschapsopties en hoe we je kunnen helpen je doelen te bereiken.