Loop-mee-training

 

Wandelen, dat kan iedereen, doet ook bijna iedereen.

Maar wist je dat met samen wandelen, aangevuld met oefeningen, je fitter wordt en lekkerder in je vel zit.

Daar hebben wij onze Loop-Mee trainingen op gericht.

Loop mee is een laagdrempelige training voor mensen, die om wat voor redenen dan ook niet makkelijk mee kunnen doen met andere sportactiviteiten of de drempel te hoog vinden.

 

De loop-mee-training is een uiterst effectieve, gezondheids bevorderende manier van bewegen. De techniek van het bewegen bij wandelen hoeft niet geleerd te worden. Het is een beweging die dagelijks gebruikt wordt en die wij graag samen met je uitbreiden.

De loop-mee-training is bijzonder geschikt als sport voor mensen komend uit een revalidatie, met een beperking, voor ongetrainde personen, of voor mensen die lange tijd inactief zijn geweest of te zwaar zijn.
Het is een goede mogelijkheid om het uithoudingsvermogen te verbeteren of te onderhouden. Aangezien de belasting voor gewrichten, pezen, banden en de wervelkolom aanzienlijk kleiner is dan bijvoorbeeld bij joggen, heeft wandelen ook een belangrijke plaats in de revalidatie gekregen.

Wanneer een deelnemer zijn fitheid wil verbeteren, dan is wandelen zeer geschikt, omdat het conditie- en coördinatie niveau om te starten met wandelen minimaal is.

 

Zet die eerste stap, naar een fitter leven! 

 

Contact

Heb je vragen? Twijfel je ergens over of kan ik je ergens anders mee helpen? Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

9 + 1 =